Menu

Bereik meer met de Microsoft Cloud

Elevate your workloads to a higher level.

Ontgrendel de Voordelen van Cloud Computing met Fibronic

Betaal naar Gebruik

Vermijd zware investeringen in servers, opslag en onderhoud. Met Fibronic’s cloudservices selecteer je alleen de diensten die je nodig hebt en betaal je alleen voor wat je gebruikt. Bespaar op IT-kosten en investeer meer in de groei van jouw bedrijf.

Naadloze Schaalbaarheid

Profiteer van de ongekende flexibiliteit van de cloud. Met Fibronic kun je jouw middelen onmiddellijk opschalen wanneer de vraag hoog is, en vice versa. Pas je bedrijf aan de marktvraag aan, automatisch en in real-time.

Op Maat Gemaakt Ontwerp

Onze Cloud Services zijn zeer aanpasbaar om aan jouw unieke behoeften en wensen te voldoen. Bij Fibronic ontwerpen we oplossingen die perfect passen bij jouw bedrijfsmodel, zodat je kunt profiteren van een cloudomgeving die werkt zoals jij dat wilt.

Servers en opslag

Beheerde Server

Wanneer je kiest voor onze Beheerde Dienst, zullen wij zorgen voor de virtualisatielaag en het besturingssysteem van de virtuele machine (VM). Dit betekent dat het draaiende houden van de VM’s, het up-to-date houden van Windows en het installeren van je software tot onze verantwoordelijkheden behoren. Dit geeft je meer tijd om je te richten op je bedrijf in plaats van het beheren van servers. Onze virtuele servers zijn allemaal geoptimaliseerd voor een bepaalde rol. Bijvoorbeeld: voor relationele databases hebben we VM’s met een hoog geheugen-naar-CPU-verhouding, en onze GPU’s…

Opslagdienst

Als je gewoon op zoek bent naar een plek om je gegevens veilig op te slaan, is het aanschaffen van een server misschien wat overdreven. Het gebruik van onze Cloud Opslagdiensten om je gegevens op te slaan is een geweldig idee! Waarom? Onze Cloud Opslag heeft geavanceerde beveiligingssystemen en kan ook geweldige lees- en duurzaamheidsgaranties bieden. Dit betekent dat je gegevens vrijwel altijd beschikbaar en veilig zijn. Onze Opslagdienst is geoptimaliseerd voor een breed scala aan gegevenstypen en toegangsfrequenties, waardoor je gegevens zowel optimaal als kostenefficiënt worden opgeslagen.

Virtuele Privéserver

Met onze VPS-dienst krijg je dezelfde selectie van servers als bij onze Beheerde Server-dienst, alleen heb je nu volledige controle over de virtuele machine en het onderliggende besturingssysteem. Je kunt naar wens aanvullende software installeren en je krijgt je eigen externe IP-adres of IP-adresreeks. Stel je Virtuele Privéservers samen zoals je wilt: je kunt kiezen voor een kleine harde schijf om de opslagkosten laag te houden, maar ook voor supersnelle SSD’s voor optimale prestaties. Er zijn duizenden afbeeldingen beschikbaar…

Migratie en Backup

Cloudmigratie

Denkt u eraan om uw privé-datacenter naar de cloud te verplaatsen? Maak gebruik van de voordelen van het hosten van uw workloads in een openbare cloudomgeving. Fibronic’s deskundige cloudmigratieteam staat klaar om u te adviseren en uw strategie te bespreken. Optimaliseer uw bedrijfsprestaties en schaalbaarheid met onze naadloze cloudmigratiediensten.

Rampherstel

Als u ervoor kiest om uw workloads niet naar de cloud te migreren, kan de cloud toch van onschatbare waarde voor u zijn. Het biedt een uitstekende locatie om een failover-configuratie op te zetten. In geval van een calamiteit in uw on-premises datacenter, kunt u binnen enkele minuten weer operationeel zijn in de cloud. Met Fibronic’s betrouwbare cloudinfrastructuur kunt u uw bedrijfscontinuïteit waarborgen en uw activiteiten probleemloos voortzetten.

Cloud Backup

Onze Cloudback-upservice is speciaal ontworpen om uw bedrijfsgegevens veilig en herstelbaar te houden, zelfs in noodsituaties. Met Fibronic kunt u een kopie van uw bedrijfsgegevens maken en veilig opslaan in de cloud. Onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen zorgen ervoor dat uw gegevens vrijwel onmogelijk te stelen zijn. Bovendien worden uw gegevens opgeslagen op ten minste drie fysieke locaties in de cloud, waardoor ze onverwoestbaar zijn. Bescherm uw waardevolle gegevens en verzeker uw gemoedsrust met Fibronic’s betrouwbare cloudback-upoplossingen.

Microsoft en VPS

Microsoft Intune

Met Microsoft Intune heeft u volledige controle over het gebruik van apparaten binnen uw organisatie, zoals mobiele telefoons, tablets en laptops. U kunt specifieke beleidsregels configureren om applicaties te beheren en zelfs voorkomen dat e-mails buiten uw organisatie worden verzonden. Bovendien stelt Intune medewerkers in staat om hun persoonlijke apparaten veilig te gebruiken voor school of werk, waarbij de gegevens van uw organisatie beschermd blijven en strikt gescheiden zijn van persoonlijke gegevens. Met Fibronic’s deskundige implementatie en beheer van Microsoft Intune, zorgen wij ervoor dat uw organisatie efficiënt en veilig kan werken in de moderne digitale wereld.

Microsoft 365

Optimaliseer uw productiviteit met Microsoft 365, een krachtige suite van Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging. Met Microsoft 365, inclusief Microsoft Teams, kunt u de cyberbeveiliging van uw bedrijf verbeteren, kosten verlagen en uw medewerkers in staat stellen om overal te werken. Onze op maat gemaakte implementatie van Microsoft 365 voor uw organisatie biedt een naadloze digitale werkplek, samenwerkingshulpmiddelen en hoogwaardige beveiliging, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten en uw doelen met vertrouwen kunt nastreven.

Virtual Private Server

Met Fibronic’s Virtual Private Server (VPS)-service krijgt u toegang tot dezelfde selectie servers als bij onze beheerde serverservice, maar met de toegevoegde flexibiliteit en controle over uw virtuele machine en het onderliggende besturingssysteem. U kunt naar wens aanvullende software installeren en krijgt uw eigen externe IP-adres of IP-adresreeks. Pas uw virtuele privéservers aan volgens uw specifieke behoeften: kies voor een kleine harde schijf om de opslagkosten te verlagen of ga voor supersnelle SSD’s om optimale prestaties te garanderen. Met duizenden beschikbare afbeeldingen biedt Fibronic de ideale VPS-oplossing voor uw bedrijf, waarbij we zorgen voor betrouwbare infrastructuur en naadloze ondersteuning.

Kosten

Wij maken gebruik van een consumptiemodel voor veel van onze cloudservices. Dit betekent dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Services met het consumptiemodel zijn zo ontworpen dat je ze op elk moment kunt aanschaffen en beëindigen. Omdat het gebruik van deze services per minuut of zelfs per seconde wordt bijgehouden, betaal je echt alleen voor wat je gebruikt.

Sommige cloudservices worden aangeboden in de vorm van een abonnement, zoals Microsoft 365-licenties. Je ontvangt maandelijks een vast bedrag in rekening gebracht. De opzegtermijn voor deze services is waarschijnlijk jaarlijks, maar kan ook maandelijks zijn.

Als je een van onze beheerde dienstopties kiest, besteed je het beheer van je cloudresources aan ons uit. Hiervoor rekenen wij een vast tarief. Het tarief is afhankelijk van het type cloudservice dat je kiest en de hoeveelheid ervan. Ondersteuning is inbegrepen bij beheerde diensten, met uitzondering van uitgebreide aanpassingsverzoeken.

Als je ondersteuning nodig hebt die buiten de scope van de overeenkomst valt, kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen. Of we dit doen, en zo ja, hoeveel, hangt af van de vraag, de oorzaak van het serviceverzoek en hoeveel tijd het kost om ondersteuning te bieden. Uiteindelijk bepalen wij of we kosten in rekening brengen voor ondersteuning of niet, maar we zullen je altijd van tevoren op de hoogte stellen en om jouw goedkeuring vragen. Dus wees niet bang om vragen te stellen die je hebt: we helpen je graag.

Verspil geen dure licenties die je al bezit. Door je eigen licentie mee te nemen, kun je tot wel 85% besparen ten opzichte van het standaard pay-as-you-go tarief. Je kunt bestaande Windows Server- en Microsoft SQL Server-licenties en Red Hat- en SUSE Linux-abonnementen gebruiken.

Reserveringen helpen je geld te besparen door je te verbinden aan éénjarige of driejarige plannen voor meerdere producten. Door je te verbinden, krijg je een korting op de resources die je gebruikt. Reserveringen kunnen je resourcekosten aanzienlijk verlagen, tot wel 72% ten opzichte van de pay-as-you-go prijzen.

Neem contact met ons op

We horen graag van je!

 
Scroll to Top