Fibronic

Diensten

Om uw bedrijfsvoering makkelijker te maken

Diensten op maat

We zijn er trots op dat we onze diensten kunnen afstemmen op uw zakelijke behoeften. We doen niet aan standaard dienstpakketten.

Alles in één partner

Wij streven ernaar om uw totaal IT-partner te zijn. Dit betekent dat u ons ook kunt vragen om diensten aan te bieden die niet op onze website staan vermeld.

Uitstekende ondersteuning

Ons technische ondersteuningsteam is toegewijd om u de best mogelijke technische ondersteuning te bieden. Neem altijd en overal contact met ons op.

Fibronic Cloud Computing

Clouddiensten

Ervoor kiezen om jouw software in de cloud te hosten is een verstandige keuze: je krijgt toegang tot ultramoderne hardware zonder kapitaaluitgaven. In plaats daarvan betaal je alleen voor wat je gebruikt.


We bieden een breed scala aan speciale clouddiensten, zoals: Microsoft 365, Virtual Private Servers, Endpoint Management, Storage Services, Authentication Services en nog veel meer.


Fibronic Data Protection

Data Protection Services

Wij zijn gespecialiseerd in het beschermen van jouw gevoelige bedrijfsgegevens. Alleen een versleuteling of een wachtwoord toepassen is tegenwoordig onvoldoende. Om gegevens te beschermen tegen corruptie, verwijdering, onbevoegde toegang en andere ongewenste gebeurtenissen is meer nodig.


Daarom hanteren we een uitgebreide en alomvattende strategie voor gegevensbescherming die niet alleen draait om het beveiligen van gegevens. We zorgen er onder andere voor dat uw gegevens in hoge mate beschikbaar zijn, 24/7 worden gecontroleerd en altijd kunnen worden hersteld.

Fibronic Hardware Services

Hardware Services

Alle andere diensten die we aanbieden zijn geweldig, maar je hebt er niks aan als je geen computer hebt om er toegang toe te krijgen. Gelukkig hebben we een uitgebreid assortiment aan hardware, goedkoper dan de standaard winkelprijs tot onze beschikking, inclusief servers en opslag, netwerkapparatuur, laptops, desktops en randapparatuur. Dat is echter nog maar het topje van de ijsberg...


Zodra je tevreden bent met jouw hardwarekeuze komen wij de hardware leveren en installeren. Om onze hardwarediensten af te ronden, bieden we service- en onderhoudscontracten aan om ervoor te zorgen dat er altijd een hardware-engineer beschikbaar is voor ondersteuning ter plaatse.

Fibronic Security Services

Security Services

Elk jaar nemen cyberaanvallen toe, niet alleen in aantal, maar ook in omvang en complexiteit. Verouderde beveiligingssystemen zijn onvoldoende om deze ernstige bedreigingen te bestrijden, laat staan te neutraliseren. Maar deze toename van dreiging beperkt zich niet tot de digitale wereld...


De beveiligingsdiensten van Fibronic maken gebruik van een modern cyberbeveiligingsframework dat niet alleen in staat is om bedreigingen te detecteren en erop te reageren, maar ook herstel kan uitvoeren en ervan kan leren.

Fibronic Web Services

Web Services

Een website is iets waarvan we denken dat elk bedrijf er zou moeten hebben, ongeacht de diensten die jouw bedrijf aanbiedt. Een website is het online visitekaartje van je bedrijf en daarom erg belangrijk. Door te kiezen voor één van onze webdiensten kunnen we helpen jouw bedrijf exponentieel te laten groeien.


Of uw bedrijf nu geen website heeft, of al een ervaren team van webdevelopers heeft, wij kunnen een meerwaarde bieden. Of het nu gaat om het volledig vanaf nul ontwerpen en bouwen van een website, of het faciliteren van een verbeterde webinfrastructuur voor uw ontwikkelteam.