Herontwerp Webshop zaynelamier.nl

Zoete Zaken: De Kunst van Midden-Oosterse Verleiding
Responsive website design van Zayn El Amier door Fibronic, zaynelamier.nl getoond op monitor, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Herontwerp Webshop zaynelamier.nl

Zoete Zaken: De Kunst van Midden-Oosterse Verleiding
Responsive website design van Zayn El Amier door Fibronic, zaynelamier.nl getoond op monitor, laptop, tablet en mobiele telefoon.
Wat is het verhaal?

Projectinformatie

Uitdaging van Zayn El Amier

Zayn El Amier streefde naar een webshop die hun klanten niet alleen een product, maar een beleving zou bieden. De vorige webshop miste uitstraling en gebruiksvriendelijkheid, wat resulteerde in een slechte klantenervaring. Hierdoor liep zaynelamier.nl achter op haar concurrentie en liepen ze klanten mis.

Doelstelling

Het doel was om voor zaynelamier.nl een webshop te creëren die even warm en uitnodigend voelt als hun dienstverlening. Een platform waar klanten gemakkelijk kunnen navigeren, reserveringen kunnen plaatsen, en zich thuis voelen in de visuele stijl die overeenkomt met de huisstijl van Zayn El Amier.

Inhoudsopgave

Webontwikkeling en impact

Van merk tot beeld

Design concept voor zaynelamier.nl

We hebben een designconcept ontwikkeld dat de essentie van Zayn El Amier’s merk weerspiegelt, met een focus op warmte, gastvrijheid, en een naadloze gebruikerservaring. De nieuwe webshop heeft een moderne en uitnodigende uitstraling gekregen, met verbeterde productweergaven en een intuïtieve navigatie die klanten aanmoedigt om te ontdekken en reserveren.
Fibronic Design Concept zaynelamier.nl
Fibronic Gebruikerservaring UX zaynelamier.nl
Interactie op maat

Gebruikerservaring (UX) van zaynelamier.nl

De gebruikerservaring is vanaf de grond opnieuw opgebouwd, met verbeterde navigatiemenu’s, een duidelijk reserveringsproces, en mobiele optimalisatie om ervoor te zorgen dat de webshop op alle apparaten perfect functioneert. Dit maakt het eenvoudiger dan ooit voor klanten om te vinden wat ze zoeken en hun bezoek aan Zayn El Amier te plannen.
De sleutel tot zichtbaarheid

SEO en online zichtbaarheid voor Zayn El Amier

We hebben een doelgerichte SEO-strategie geïmplementeerd, gericht op de verbetering van de online zichtbaarheid van Zayn El Amier. Door het optimaliseren van de productpagina’s en het slim inzetten van relevante keywords, hebben we de vindbaarheid in zoekmachines aanzienlijk verhoogd, wat resulteert in een groter online bereik.
Fibronic SEO Online Zichtbaarheid zaynelamier.nl
Fibronic Onderscheidende Factoren zaynelamier.nl
Bezoekers blijven terugkomen

Hoe onderscheidt zaynelamier.nl zich?

De webshop onderscheidt zich door een combinatie van gebruiksgemak, een reserveringsmogelijkheid en een visuele stijl die perfect aansluit bij het merk Zayn El Amier. De integratie van interactieve elementen en regelmatige updates zorgen ervoor dat klanten terug blijven komen, terwijl de mogelijkheid om online te reserveren een nieuwe laag van service toevoegt die zeer gewaardeerd wordt door de klanten.

Website impressie

Fibronic Webshop zaynelamier.nl
Bereik de top samen met Fibronic

Het resultaat

Door de samenwerking met Fibronic heeft zaynelamier.nl zich getransformeerd in een webshop die niet alleen de identiteit van Zayn El Amier uitstraalt, maar ook een verbeterde gebruikerservaring en een toegenomen online zichtbaarheid biedt. Deze veranderingen hebben geleid tot een hogere klanttevredenheid en een toename in zowel reserveringen als conversies.
Fibronic Zayn El Amier Feedback
Dankzij de samenwerking met Fibronic zitten we nu nooit meer stil. Onze vorige webshop liet niet echt zien wat Zayn El Amier te bieden heeft. Nu is het een ware weerspiegeling van onze gastvrijheid en de unieke eetervaring die wij bieden. Dankzij de nieuwe webshop kunnen zowel nieuwe als terugkerende klanten gemakkelijk reserveringen maken en krijgen ze een voorproefje van de sfeer die ze kunnen verwachten. De verbeteringen hebben niet alleen gezorgd voor een stijging in het aantal bezoekers, maar ook in het aantal daadwerkelijke reserveringen. Zayn El Amier wordt nu meer dan ooit erkend als dé bestemming voor een unieke eetervaring. Onze dankbaarheid gaat uit naar het Fibronic team voor hun inzet, expertise en het begrijpen van onze visie.
Karima
Eigenaar van Zayn El Amier
Ook op zoek naar onze expertise?

Ontdek onze maatwerkoplossingen

Krachtige websites Fibronic

Verken onze projecten

Scroll to Top

Inschrijven nieuwsbrief

🎉 Doe Mee met Onze Grote Giveaway! 🎉

Fibronic Giveaway

Wil jij de kans krijgen om €100 in cadeaubonnen te winnen en tegelijk lokale ondernemers te steunen? Doe dan nu mee met onze speciale giveaway!

Hoe meedoen? Het is simpel! Volg ons op Instagram @fibronic.nl, like onze giveaway-post en tag twee lokale ondernemers in de reacties. Deze giveaway loopt van 17 t/m 23 januari.

Wat kun je winnen? Niet alleen maak je kans op één van de vijf cadeaubonnen ter waarde van €100, maar je helpt ook lokale ondernemers groeien met onze IT-diensten. Elke deelnemer en getagte ondernemer krijgt 20% korting op websitebeheer of websiteontwikkeling. Plus, profiteer van 50% korting op websiteontwikkeling én 20% korting op websitebeheer bij afname van beide diensten!