Webshop rewinbedankjes.nl

Cadeautjes met karakter
Responsive website design van Rewin Bedankjes door Fibronic, rewinbedankjes.nl getoond op monitor, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Webshop rewinbedankjes.nl

Cadeautjes met karakter
Responsive website design van Rewin Bedankjes door Fibronic, rewinbedankjes.nl getoond op monitor, laptop, tablet en mobiele telefoon.
Wat is het verhaal?

Projectinformatie

Uitdaging van Rewin Bedankjes

Rewin Bedankjes, geliefd in Den Haag voor hun unieke feestartikelen, had een online platform dat de charme van hun locatie niet kon evenaren. De website worstelde met lange laadtijden, een uitstraling zonder samenhang, en een onduidelijke weergave van producten. Klanten die online op zoek waren naar dezelfde vreugde en inspiratie, kwamen terecht op een site die hen niet hetzelfde niveau van creativiteit en gebruiksgemak bood zoals ze dat in de winkel ervaren hadden.

Doelstelling

We wilden van rewinbedankjes.nl een webshop maken die net zo warm en levendig voelt als hun fysieke winkel. Een plek waar klanten moeiteloos kunnen snuffelen door een divers aanbod van bedankjes en feestartikelen, met een soepele gebruikerservaring van het begin tot het einde. Dit betekende het herindelen van productcategorieën, het finetunen van de productpagina’s, en het vereenvoudigen van het bestelproces.

Inhoudsopgave

Webontwikkeling en impact

Van merk tot beeld

Design concept voor rewinbedankjes.nl

Het opgefriste ontwerp van Rewin Bedankjes ademt de feestelijke sfeer van hun merk. Met een kleurrijke en gastvrije uitstraling, nodigt de site bezoekers uit om te ontdekken wat Rewin te bieden heeft voor iedere speciale gebeurtenis. We hebben extra aandacht besteed aan het aantrekkelijk presenteren van producten, zodat klanten zich direct kunnen voorstellen hoe deze hun feestjes kunnen opfleuren.
Fibronic Design Concept rewinbedankjes.nl
Fibronic Gebruikerservaring UX rewinbedankjes.nl
Interactie op maat

Gebruikerservaring (UX) van rewinbedankjes.nl

De vernieuwde site maakt het vinden van het perfecte bedankje eenvoudiger dan ooit, dankzij verbeterde navigatie, zoekfuncties en vertaalopties. Het soepele bestelproces verzekert dat elke aankoop een plezierige ervaring is, van het selecteren van een product tot het afronden van de aankoop, wat de klanttevredenheid verhoogt.
De sleutel tot zichtbaarheid

SEO en online zichtbaarheid voor Rewin Bedankjes

Met een focus op SEO-strategieën specifiek voor de productpagina’s, zoals geoptimaliseerde productomschrijvingen en het inzetten van relevante keywords, heeft Rewin een vooraanstaande positie in zoekresultaten voor feestartikelen verkregen. Deze benadering heeft de vindbaarheid online aanzienlijk verbeterd, wat leidt tot meer bezoekers.
Fibronic SEO Online Zichtbaarheid rewinbedankjes.nl
Fibronic Onderscheidende Factoren rewinbedankjes.nl
Bezoekers blijven terugkomen

Hoe onderscheidt rewinbedankjes.nl zich?

Rewinbedankjes.nl blinkt uit door een combinatie van een rijk assortiment, gebruiksgemak, en een persoonlijke touch. De nieuwe website maakt het nog makkelijker voor klanten om terug te komen, met regelmatig bijgewerkte content, persoonlijke aanbevelingen, en exclusieve online aanbiedingen die een gevoel van gemeenschap creëren. Bovendien hebben we een integratie met Google Translate toegevoegd, zodat bezoekers de site automatisch naar hun voorkeurstaal, zoals Turks, kunnen vertalen. Dit is een grote winst, vooral voor haar vele Turkse klanten, en zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk zijn weg kan vinden op onze site.

Website impressie

Fibronic Webshop rewinbedankjes.nl
Bereik de top samen met Fibronic

Het resultaat

Door samen te werken met Fibronic is rewinbedankjes.nl nu een weerspiegeling van het vrolijke en uitnodigende merk van Rewin, en dient het als een effectief platform dat zowel nieuwe als terugkerende klanten aantrekt. Deze updates hebben geleid tot een toename in verkeer en conversies, waarmee de bekendheid van Rewin als een vooraanstaande naam in feestartikelen in de omgeving verder is gegroeid.
Fibronic Feedback rewinbedankjes.nl
Samen met Fibronic hebben we rewinbedankjes.nl helemaal opgefrist. Nu laat de website echt zien hoe leuk en gezellig Rewin is. Het is een plek waar zowel nieuwe mensen als vaste klanten graag komen. Dankzij de verbeteringen komen er nu meer bezoekers en kopen ze ook vaker iets. Zo wordt Rewin steeds bekender als dé plek voor feestspullen in Den Haag.
Hasret
Eigenaar van Rewin Bedankjes
Ook op zoek naar onze expertise?

Ontdek onze maatwerkoplossingen

Krachtige websites Fibronic

Verken onze projecten

Scroll to Top

Inschrijven nieuwsbrief

🎉 Doe Mee met Onze Grote Giveaway! 🎉

Fibronic Giveaway

Wil jij de kans krijgen om €100 in cadeaubonnen te winnen en tegelijk lokale ondernemers te steunen? Doe dan nu mee met onze speciale giveaway!

Hoe meedoen? Het is simpel! Volg ons op Instagram @fibronic.nl, like onze giveaway-post en tag twee lokale ondernemers in de reacties. Deze giveaway loopt van 17 t/m 23 januari.

Wat kun je winnen? Niet alleen maak je kans op één van de vijf cadeaubonnen ter waarde van €100, maar je helpt ook lokale ondernemers groeien met onze IT-diensten. Elke deelnemer en getagte ondernemer krijgt 20% korting op websitebeheer of websiteontwikkeling. Plus, profiteer van 50% korting op websiteontwikkeling én 20% korting op websitebeheer bij afname van beide diensten!