Website zurelinterieur.nl

Vloerend Design, Online Gelegd – Waar onze creativiteit en hun vloeren samenkomen
Responsive website design van Zurel Interieur door Fibronic, zurelinterieur.nl getoond op monitor, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Website zurelinterieur.nl

Vloerend Design, Online Gelegd – Waar onze creativiteit en hun vloeren samenkomen
Responsive website design van Zurel Interieur door Fibronic, zurelinterieur.nl getoond op monitor, laptop, tablet en mobiele telefoon.
Wat is het verhaal?

Projectinformatie

Uitdaging van Zurel Interieur

Sinds de start in 1993 heeft Zurel Interieur een missie: elk huis mooier maken met kwaliteitsvloeren. Hun expertise in tapijt, laminaat en meer maakt ze een go-to voor iedereen die zijn interieur wil upgraden. De uitdaging? Hun online aanwezigheid moest net zo indrukwekkend worden als hun showroom. Klanten moesten online dezelfde rijke keuze en deskundig advies ervaren.

Doelstelling

De oude website was verouderd: te veel foto’s zorgden voor lange laadtijden, en veel pagina’s hadden niet of nauwelijks nuttige informatie. Ons doel was duidelijk: ontwikkel een site die recht doet aan Zurel’s kwaliteit. Een plek waar klanten gemakkelijk navigeren, snel vinden wat ze zoeken en alles leren over de vloeren. Geen webshop, maar een digitale etalage die uitnodigt en informeert.

Inhoudsopgave

Webontwikkeling en impact

Van merk tot beeld

Design concept voor zurelinterieur.nl

Bij de make-over van zurelinterieur.nl stond één ding voorop: het ‘thuisgevoel’ van Zurel overbrengen. Met zorgvuldig gekozen kleuren en een duidelijk menu voelt elke bezoeker zich welkom. De site toont met trots foto’s en verhalen van elk product, waardoor je als klant de kwaliteit bijna kunt voelen. Dit visuele verhaal helpt klanten Zurel’s wereld binnen te stappen, ook digitaal.
Fibronic Design Concept zurelinterieur.nl
Fibronic Gebruikerservaring UX zurelinterieur.nl
Interactie op maat

Gebruikerservaring (UX) van zurelinterieur.nl

Een website moet meer zijn dan alleen mooi. Bij Zurel hebben we gezorgd voor een vlekkeloze ervaring. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je woonkamer of specifieke productdetails, alles is binnen handbereik. We hebben speciale aandacht besteed aan gebruiksgemak, van de homepage tot de contactpagina. Zo wordt elke klik een stap dichter bij je nieuwe vloer, zonder gedoe.
De sleutel tot zichtbaarheid

SEO en online zichtbaarheid voor Zurel Interieur

Goed gevonden worden is goud waard. Voor Zurel betekende dit: een snelle site die bovenaan staat bij zoekopdrachten. We hebben Zurel Interieur beter vindbaar gemaakt door de website en content te optimaliseren. Dit hebben we gedaan door ervoor te zorgen dat zurelinterieur.nl snel laadt en de teksten goed aansluiten bij wat mensen zoeken. We hebben slimme teksten geschreven die mensen helpen Zurel te vinden als ze zoeken naar vloeren en interieuradvies in de regio Den Haag. Door ook het Google profiel van Zurel op te poetsen, heeft nu iedereen in de regio Zurel op zijn radar. Zo wordt Zurel sneller gevonden door klanten die op zoek zijn naar kwaliteitsvloeren.
Fibronic SEO Online Zichtbaarheid zurelinterieur.nl
Fibronic Onderscheidende Factoren zurelinterieur.nl
Bezoekers blijven terugkomen

Hoe onderscheidt zurelinterieur.nl zich?

Wat maakt de nieuwe site van Zurel zo speciaal? Het is de perfecte mix van hun unieke aanbod en superieure service, gepresenteerd in een fris, modern jasje. Klanten zien meteen dat Zurel de plek is voor vloeren van topkwaliteit, wat hen onderscheidt van de rest. Deze nieuwe online thuisbasis trekt niet alleen nieuwe klanten aan maar maakt ook dat bestaande klanten graag terugkomen.

Website impressie

Door Fibronic ontwikkelde website voor zurelinterieur.nl
Bereik de top samen met Fibronic

Het resultaat

Zurel Interieur’s website is nu een ware reflectie van wat ze in de winkel bieden: pracht, kwaliteit, en deskundigheid. De feedback is overweldigend positief. Klanten waarderen hoe eenvoudig het is om te navigeren en de rijke informatie die ze vinden. Het resultaat? Een toename in bezoekersaantallen, meer aanvragen voor advies, en een stijgende lijn in klanttevredenheid.
Ik zag dat onze oude site niet meer voldeed. Samen hebben we iets geweldigs neergezet. Nu is onze site niet alleen mooi, maar ook echt handig. Klanten vinden makkelijk wat ze zoeken en dat merken we. Meer mensen komen langs, zowel online als in de winkel. Ik ben echt trots op wat we bereikt hebben.
Celal
Eigenaar van Zurel Interieur
Ook op zoek naar onze expertise?

Ontdek onze maatwerkoplossingen

Krachtige websites Fibronic

Verken onze projecten

Scroll to Top

Inschrijven nieuwsbrief

🎉 Doe Mee met Onze Grote Giveaway! 🎉

Fibronic Giveaway

Wil jij de kans krijgen om €100 in cadeaubonnen te winnen en tegelijk lokale ondernemers te steunen? Doe dan nu mee met onze speciale giveaway!

Hoe meedoen? Het is simpel! Volg ons op Instagram @fibronic.nl, like onze giveaway-post en tag twee lokale ondernemers in de reacties. Deze giveaway loopt van 17 t/m 23 januari.

Wat kun je winnen? Niet alleen maak je kans op één van de vijf cadeaubonnen ter waarde van €100, maar je helpt ook lokale ondernemers groeien met onze IT-diensten. Elke deelnemer en getagte ondernemer krijgt 20% korting op websitebeheer of websiteontwikkeling. Plus, profiteer van 50% korting op websiteontwikkeling én 20% korting op websitebeheer bij afname van beide diensten!