Veilingsite moartveilinghuis.com

Kunstig Verkocht! – Waar Ons Webdesign Kunstwerken Laat Schitteren
Responsive website design van Moart Veilinghuis door Fibronic, moartveilinghuis.com getoond op monitor, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Veilingsite moartveilinghuis.com

Kunstig Verkocht! – Waar Ons Webdesign Kunstwerken Laat Schitteren
Responsive website design van Moart Veilinghuis door Fibronic, moartveilinghuis.com getoond op monitor, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Inhoudsopgave

Wat is het verhaal?

Projectinformatie

Uitdaging van [bedrijfsnaam]

Moart Veilinghuis is een vooraanstaand digitaal veilinghuis, gespecialiseerd in de verkoop van unieke kunstwerken, antiek en complete inboedels. Gevestigd in Berkel en Rodenrijs, onderscheidt Moart Veilinghuis zich door het aanbieden van lage administratiekosten, gratis en gemakkelijke taxaties en een volledig digitale veilingervaring.

Doelstelling

Het doel voor de nieuwe website, ontwikkeld door Fibronic, was om een intuïtief en toegankelijk digitaal veilingplatform te creëren. Dit platform moest niet alleen de unieke kunstwerken en objecten effectief presenteren, maar ook de gebruikers een gemakkelijke en transparante biedervaring bieden.

Webontwikkeling en impact

Van merk tot beeld

Design concept voor [domeinnaam.nl]

Vertel hier iets over de ontwerpstrategie.
Interactie op maat

Gebruikerservaring (UX) van [domeinnaam.nl]

Vertel hier iets over de gebruikerservaring.
De sleutel tot zichtbaarheid

SEO en online zichtbaarheid voor [bedrijfsnaam]

Vertel hier iets over de toegepaste zoekmachineoptimalisatie.
Bezoekers blijven terugkomen

Hoe onderscheidt [domeinnaam.nl] zich?

Vertel hier iets over hoe [domeinnaam.nl] zich onderscheidt van de concurrentie

Website impressie

Bereik de top samen met Fibronic

Het resultaat

De website ontwikkeld door Fibronic voor Moart Veilinghuis is een toonbeeld van digitale innovatie in de veilingwereld. Het platform maakt het mogelijk voor gebruikers om met gemak te bieden op een breed scala aan kunst- en antiekobjecten. Door de heldere structuur en het gebruiksvriendelijke ontwerp is de website een essentieel hulpmiddel geworden voor zowel beginnende als ervaren verzamelaars.
Plaats hier de recensie van de klant
Arthur
Eigenaar van Moartveilinghuis
Ook op zoek naar onze expertise?

Ontdek onze maatwerkoplossingen

Krachtige websites Fibronic

Verken onze projecten

Scroll to Top

Inschrijven nieuwsbrief

🎉 Doe Mee met Onze Grote Giveaway! 🎉

Fibronic Giveaway

Wil jij de kans krijgen om €100 in cadeaubonnen te winnen en tegelijk lokale ondernemers te steunen? Doe dan nu mee met onze speciale giveaway!

Hoe meedoen? Het is simpel! Volg ons op Instagram @fibronic.nl, like onze giveaway-post en tag twee lokale ondernemers in de reacties. Deze giveaway loopt van 17 t/m 23 januari.

Wat kun je winnen? Niet alleen maak je kans op één van de vijf cadeaubonnen ter waarde van €100, maar je helpt ook lokale ondernemers groeien met onze IT-diensten. Elke deelnemer en getagte ondernemer krijgt 20% korting op websitebeheer of websiteontwikkeling. Plus, profiteer van 50% korting op websiteontwikkeling én 20% korting op websitebeheer bij afname van beide diensten!