Website aktiefteambv.nl

Graven naar Succes – Ons Webdesign Legt de Basis voor Bouwexperts
Responsive website design van Aktief Team door Fibronic, aktiefteambv.nl getoond op monitor, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Website aktiefteambv.nl

Graven naar Succes – Ons Webdesign Legt de Basis voor Bouwexperts
Responsive website design van Aktief Team door Fibronic, aktiefteambv.nl getoond op monitor, laptop, tablet en mobiele telefoon.
Wat is het verhaal?

Projectinformatie

Uitdaging van Aktief Team

Aktief Team B.V., gespecialiseerd in grondwerkzaamheden en infrastructuurprojecten, vond dat hun bestaande website hun identiteit en de kwaliteit van hun diensten niet adequaat weerspiegelde. Ze zochten naar een website die hun professionaliteit, betrouwbaarheid en brede dienstenpakket op het gebied van glasvezel, gas, water en elektriciteit beter zou presenteren.

Doelstelling

Het doel was om voor Aktief Team B.V. een website te ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook hun expertise in de infrastructuursector effectief zou communiceren. De focus lag op het uitlichten van hun uitgebreide dienstenpakket, hun betrokkenheid bij grootschalige stedelijke projecten, en het versterken van hun merkimago.

Inhoudsopgave

Webontwikkeling en impact

Van merk tot beeld

Design concept voor aktiefteambv.nl

Fibronic heeft een op maat gemaakte website ontwikkeld die de kernwaarden van Aktief Team B.V. weerspiegelt. Het nieuwe design is strak en professioneel, met een gebruiksvriendelijke navigatie die potentiële klanten en partners uitnodigt om meer te ontdekken over de diensten en projecten van Aktief Team B.V.
Fibronic Design Concept aktiefteambv.nl
Fibronic Gebruikerservaring UX aktiefteambv.nl
Interactie op maat

Gebruikerservaring (UX) van aktiefteambv.nl

De gebruikerservaring op de nieuwe website is geoptimaliseerd om bezoekers een vloeiend overzicht te geven van alle diensten en projecten. De site is ontworpen met het oog op toegankelijkheid en navigatiegemak, waardoor bezoekers moeiteloos de informatie kunnen vinden die ze zoeken.
De sleutel tot zichtbaarheid

SEO en online zichtbaarheid voor Aktief Team

Met een geïntegreerde SEO-strategie heeft de nieuwe website van Aktief Team B.V. een verbeterde online zichtbaarheid bereikt. Dit heeft geleid tot een toename van het webverkeer en een sterker merkimago, waardoor Aktief Team B.V. zich als een autoriteit in de grondwerk- en infrastructuursector kan positioneren.
Fibronic SEO Online Zichtbaarheid aktiefteambv.nl
Bezoekers blijven terugkomen

Hoe onderscheidt aktiefteambv.nl zich?

De website onderscheidt zich door een duidelijke weergave van de expertise van Aktief Team B.V., de kwaliteit van hun werk, en hun toewijding aan het leveren van betrouwbare diensten. De site fungeert als een digitaal visitekaartje dat de kracht en het bereik van hun projecten in de kijker zet.

Website impressie

Fibronic Website aktiefteambv.nl
Bereik de top samen met Fibronic

Het resultaat

De samenwerking tussen Aktief Team B.V. en Fibronic heeft geresulteerd in een website die de professionele identiteit van Aktief Team B.V. versterkt en hun positie in de markt verbetert. De verbeterde webervaring heeft niet alleen geleid tot een toename in online engagement, maar versterkt ook het vertrouwen van zowel bestaande als potentiële klanten in Aktief Team B.V.
Onze oude website voldeed niet meer. Dankzij Fibronic hebben we nu een prachtige en functionele site. Klanten vinden snel hun weg, wat leidt tot meer bezoek. Ik ben trots op ons gezamenlijke resultaat met Fibronic voor Aktief Team B.V.
Ersin
Eigenaar van Aktief Team B.V.
Ook op zoek naar onze expertise?

Ontdek onze maatwerkoplossingen

Krachtige websites Fibronic

Verken onze projecten

Scroll to Top

Inschrijven nieuwsbrief

🎉 Doe Mee met Onze Grote Giveaway! 🎉

Fibronic Giveaway

Wil jij de kans krijgen om €100 in cadeaubonnen te winnen en tegelijk lokale ondernemers te steunen? Doe dan nu mee met onze speciale giveaway!

Hoe meedoen? Het is simpel! Volg ons op Instagram @fibronic.nl, like onze giveaway-post en tag twee lokale ondernemers in de reacties. Deze giveaway loopt van 17 t/m 23 januari.

Wat kun je winnen? Niet alleen maak je kans op één van de vijf cadeaubonnen ter waarde van €100, maar je helpt ook lokale ondernemers groeien met onze IT-diensten. Elke deelnemer en getagte ondernemer krijgt 20% korting op websitebeheer of websiteontwikkeling. Plus, profiteer van 50% korting op websiteontwikkeling én 20% korting op websitebeheer bij afname van beide diensten!