Website aktiefteambv.nl

Graven naar Succes – Ons Webdesign Legt de Basis voor Bouwexperts
Responsive website design van Aktief Team door Fibronic, aktiefteambv.nl getoond op monitor, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Website aktiefteambv.nl

Graven naar Succes – Ons Webdesign Legt de Basis voor Bouwexperts
Responsive website design van Aktief Team door Fibronic, aktiefteambv.nl getoond op monitor, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Inhoudsopgave

Wat is het verhaal?

Projectinformatie

Uitdaging van [bedrijfsnaam]

Aktief Team B.V. is een vooraanstaande speler in grondwerkzaamheden, gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van infrastructuur zoals glasvezel, gas, water en elektriciteit. Sinds 2012 levert het bedrijf kwalitatieve en betrouwbare diensten, ondersteund door hoogwaardige materialen en een deskundig team.

Doelstelling

Het doel van de nieuwe website ontwikkeld door Fibronic was om Aktief Team B.V. een digitaal platform te bieden dat hun diensten effectief presenteert. De focus lag op het benadrukken van hun expertise in diverse infrastructuurprojecten, de breedte van hun dienstenaanbod, en hun betrokkenheid bij grote stedelijke projecten.

Webontwikkeling en impact

Van merk tot beeld

Design concept voor [domeinnaam.nl]

Vertel hier iets over de ontwerpstrategie.
Interactie op maat

Gebruikerservaring (UX) van [domeinnaam.nl]

Vertel hier iets over de gebruikerservaring.
De sleutel tot zichtbaarheid

SEO en online zichtbaarheid voor [bedrijfsnaam]

Vertel hier iets over de toegepaste zoekmachineoptimalisatie.
Bezoekers blijven terugkomen

Hoe onderscheidt [domeinnaam.nl] zich?

Vertel hier iets over hoe [domeinnaam.nl] zich onderscheidt van de concurrentie

Website impressie

Bereik de top samen met Fibronic

Het resultaat

De nieuwe website van Aktief Team B.V., ontworpen en ontwikkeld door Fibronic, biedt een duidelijk, professioneel en gebruikersvriendelijk overzicht van hun diensten. Het platform benadrukt de omvang van hun werkzaamheden en projecten, en reflecteert de expertise en betrouwbaarheid van Aktief Team B.V. in de grondwerksector. De website heeft bijgedragen aan een verbeterde online zichtbaarheid en een sterker merkimago.
Plaats hier de recensie van de klant
Ersin
Eigenaar van Aktief Team B.V.
Ook op zoek naar onze expertise?

Ontdek onze maatwerkoplossingen

Krachtige websites Fibronic

Verken onze projecten

Scroll to Top

Inschrijven nieuwsbrief

🎉 Doe Mee met Onze Grote Giveaway! 🎉

Fibronic Giveaway

Wil jij de kans krijgen om €100 in cadeaubonnen te winnen en tegelijk lokale ondernemers te steunen? Doe dan nu mee met onze speciale giveaway!

Hoe meedoen? Het is simpel! Volg ons op Instagram @fibronic.nl, like onze giveaway-post en tag twee lokale ondernemers in de reacties. Deze giveaway loopt van 17 t/m 23 januari.

Wat kun je winnen? Niet alleen maak je kans op één van de vijf cadeaubonnen ter waarde van €100, maar je helpt ook lokale ondernemers groeien met onze IT-diensten. Elke deelnemer en getagte ondernemer krijgt 20% korting op websitebeheer of websiteontwikkeling. Plus, profiteer van 50% korting op websiteontwikkeling én 20% korting op websitebeheer bij afname van beide diensten!