Contact

Ons doel is om binnen 24 uur te reageren op alle e-mails en contactformulierinzendingen. Voor urgente zaken zijn we ook telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 22:00, 7 dagen per week.

Bel Ons

Ja, we houden regelmatig check-ins en updates met onze klanten om ervoor te zorgen dat alle projecten soepel en volgens planning verlopen. De frequentie van deze communicatie hangt af van de specifieke behoeften van het project en de voorkeuren van de klant.

 

Bij dringende problemen raden we aan om telefonisch contact met ons op te nemen voor de snelste respons. Ons team staat klaar om assistentie te bieden en eventuele problemen snel op te lossen.

Telefonisch Contact Opnemen
Hoewel Fibronic voornamelijk bekend staat om het leveren van hoogwaardige softwarediensten, zoals op maat gemaakte websites, efficiënt websitebeheer en uitgebreide clouddiensten, hebben we ook een sterk aanbod van hardware producten. Ons team van deskundige hardware-experts kan u helpen bij het selecteren en implementeren van de juiste apparatuur voor uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar servers, werkstations, laptops of randapparatuur, Fibronic kan de noodzakelijke hardware leveren om uw IT-infrastructuur te ondersteunen en te optimaliseren.

Lees Meer
Ja, we hebben een ervaren team van webontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in het creëren van op maat gemaakte, responsieve websites. We werken nauw samen met onze klanten om een website te maken die hun merk en bedrijf het beste vertegenwoordigt.

Lees Meer
Absoluut! Fibronic is een officiële Microsoft Partner en ons deskundige team kan een breed scala aan ondersteuning bieden voor Microsoft 365 toepassingen. Of je nu hulp nodig hebt met het instellen van je e-mail, het beheren van je teams, of het navigeren door complexe software-integraties, Fibronic staat voor je klaar. Daarnaast bieden we ook ondersteuning voor andere cloud-diensten, zoals cloud hosting, cloud back-up en disaster recovery, om ervoor te zorgen dat je bedrijf soepel en efficiënt blijft draaien.

Lees Meer
Fibronic analyseert jouw bedrijfsprocessen en levert geautomatiseerde en geïntegreerde oplossingen. Hier lees je meer over hoe wij je kunnen helpen met bedrijfsprocesoptimalisatie.

Lees Meer
Absoluut! Fibronic is expert in websitebeheer. We zorgen voor technische ondersteuning, zoals updates, plug-in- en themabeheer, SEO-optimalisatie en sitebeveiliging. Daarnaast ondersteunen we bij contentbeheer, van het publiceren van nieuwe blogposts tot het updaten van productpagina’s. Al onze diensten zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke behoeften van je bedrijf.

Lees Meer
Uiteraard! Fibronic levert een grote variatie aan cloud-gebaseerde oplossingen. We bieden cloud hosting en opslagdiensten aan, samen met populaire productiviteitstools zoals Microsoft 365. Naast deze basisdiensten bieden we ook praktische cloud-oplossingen zoals disaster recovery om je bedrijf te beschermen tegen gegevensverlies, FinOps-diensten voor het optimaliseren van je cloud uitgaven, en SRE-diensten om de betrouwbaarheid en prestaties van je systemen te waarborgen. Ons team van experts staat klaar om de juiste oplossingen voor je bedrijf te adviseren en te implementeren.

Lees Meer
We hebben ruime ervaring in het helpen van bedrijven om over te stappen naar een remote werkomgeving. We kunnen u adviseren over de beste praktijken, en technologische oplossingen bieden die het mogelijk maken om effectief te werken vanaf elke locatie.

Neem Contact Op

Neem contact met ons op

Andere Contactmogelijkheden

We horen graag van je!

Gebruik het formulier gerust voor vragen of opmerkingen omtrent IT. Ons team helpt u graag verder.

zorg ervoor dat het e-mailadres correct is ingevoerd, want dat is de enige manier waarop we contact met u kunnen opnemen. Liever een andere manier van contact? Kies een van de onderstaande opties.

Scroll to Top

Inschrijven nieuwsbrief