Professioneel Websitebeheer

Onderhoud & Support

Fibronic biedt uitgebreide website beheer diensten, inclusief regelmatig onderhoud, technische ondersteuning en updates. Laat ons zorgen voor uw website, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Til Jouw Website

Ontdek hoe wij jouw website optimaliseren

Onderhoud en updates

Onze webdesign-experts staan klaar om u te ondersteunen bij het onderhouden en updaten van uw website, zodat deze optimaal blijft functioneren en beveiligd is tegen hackers. Met onze expertise bespaart u kostbare tijd en bent u ervan verzekerd dat uw website altijd up-to-date en veilig is. Het onderhouden en updaten van uw website is van vitaal belang voor een soepele en probleemloze gebruikerservaring. Onze webdesign-experts nemen deze verantwoordelijkheid van u over, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. 

SEO-vriendelijk

Door middel van doordachte SEO-strategieën zorgen onze experts ervoor dat uw website voldoet aan de vereisten van zoekmachines. Ze voeren grondige zoekwoordonderzoeken uit om relevante zoektermen te identificeren die aansluiten bij uw bedrijfsactiviteiten. Vervolgens passen ze deze zoekwoorden strategisch toe in uw websitecontent, met inbegrip van titels, metabeschrijvingen, koppen en de algemene tekst. Kies voor onze webdesign-experts en laat uw website stralen in de zoekresultaten. 

Websitebeveiliging

Bescherm jouw website tegen kwaadaardige activiteiten en cyberaanvallen met de proactieve beveiligingsmaatregelen en malware-detectie van Fibronic. Ons team implementeert geavanceerde beveiligingsoplossingen en voert regelmatig scans uit om malware te detecteren en te verwijderen. 

Monitoring

Krijg continue technische ondersteuning en monitoring van Fibronic, zodat je altijd professionele hulp en snelle oplossingen hebt voor eventuele technische problemen. Ons team staat altijd paraat, zelfs buiten reguliere kantooruren, om jouw website betrouwbaar en beschikbaar te houden. Je hoeft je nooit alleen te voelen bij technische uitdagingen.

Mobiele optimalisatie

Fibronic zorgt voor een naadloze mobiele ervaring door uw WordPress-website te optimaliseren voor mobiele apparaten. We creëren een responsief ontwerp, zorgen voor snelle laadtijden op mobiele netwerken en optimaliseren de gebruikersinterface voor een soepele navigatie op mobiele apparaten.

Snelle laadtijd

Fibronic optimaliseert de laadtijd van uw WordPress-website, waardoor bezoekers een snelle en vlotte ervaring hebben. We implementeren geavanceerde cachingtechnieken en optimaliseren uw website om de laadtijden te minimaliseren.

Betrouwbaar, efficiënt en zorgeloos: Fibronic's websitebeheer

Wij bieden robuuste websitebeveiliging en actieve malware-detectie om jouw website te beschermen tegen kwaadaardige aanvallen en hackpogingen. We monitoren continu de veiligheid van jouw website, zodat jij met vertrouwen kunt opereren.

Met onze geautomatiseerde back-upoplossingen zorgen we ervoor dat jouw websitegegevens veilig worden bewaard. In geval van een incident kunnen we snel en efficiënt jouw website herstellen naar een vorige stabiele staat, waardoor kostbare gegevensverlies wordt voorkomen.

We houden jouw website up-to-date. Door regelmatige updates uit te voeren, blijft jouw website veilig, stabiel en compatibel met de nieuwste functies en beveiligingsmaatregelen.

Onze 24/7 technische ondersteuning staat klaar om jou bij te staan bij alle technische vragen of problemen. We monitoren jouw website voortdurend om eventuele obstakels vroegtijdig te detecteren en proactief op te lossen, zodat jouw website soepel blijft draaien.

We optimaliseren de prestaties van jouw website door het implementeren van geavanceerde technieken zoals caching. Hierdoor laden jouw pagina's sneller, verbeteren de gebruikerservaring en de SEO-ranking.

Met meertalige ondersteuning kunnen we jouw website voorzien van vertaalde inhoud, waardoor jouw bedrijf toegankelijk wordt voor een breder internationaal publiek. We implementeren meertalige functionaliteit die ervoor zorgt dat bezoekers de gewenste taal kunnen selecteren en jouw boodschap optimaal begrijpen.

Met onze webhostingdiensten zorgen we voor een veilige en betrouwbare hostingomgeving voor jouw website. We regelen ook de registratie van jouw domeinnaam, zodat je een sterke online aanwezigheid kunt opbouwen zonder je zorgen te maken over technische details.

Met onze expertise in website-migratie kunnen we jouw bestaande website veilig overzetten naar een nieuw platform of hostingomgeving. We zorgen ervoor dat alle inhoud en instellingen correct worden overgebracht, zodat je zonder onderbrekingen kunt profiteren van nieuwe mogelijkheden.

Onze online marketingexperts ondersteunen je bij het implementeren van effectieve strategieën om jouw website te promoten. We optimaliseren jouw website voor zoekmachines (SEO), creëren betaalde advertentiecampagnes, implementeren e-mailmarketing en andere online marketingtactieken om jouw online zichtbaarheid te vergroten en meer bezoekers aan te trekken.

Ons team van contentexperts ondersteunt je bij het beheren en publiceren van hoogwaardige en relevante content op jouw website. We helpen bij het optimaliseren van de contentstructuur, het plannen van publicaties en het zorgen voor consistentie in jouw berichtgeving.

We integreren sociale media-functionaliteiten en deelknoppen in jouw website, waardoor jouw bezoekers gemakkelijk jouw content kunnen delen en jouw online aanwezigheid wordt vergroot.

We bieden uitgebreide ondersteuning voor e-commerce-functionaliteit, waaronder het opzetten van een winkel, het beheren van producten en bestellingen, en het optimaliseren van de winkelervaring voor jouw klanten.

Ons team van ervaren contentmakers creëert boeiende teksten en aantrekkelijke afbeeldingen en pakkende video's die jouw merkverhaal versterken en jouw doelgroep aanspreken.

Onze deskundige adviseurs bieden begeleiding en advies over de beste WordPress-best practices en helpen je bij het implementeren van nieuwe functies en verbeteringen om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

We analyseren de prestaties van jouw website en bieden gedetailleerde rapporten over belangrijke statistieken zoals verkeer, conversies en gebruikersgedrag. Deze gegevens helpen je om inzicht te krijgen in het succes van jouw website en het nemen van geïnformeerde beslissingen.

We implementeren effectieve SEO-strategieën en optimaliseren jouw website om beter zichtbaar te zijn in zoekmachines. We verbeteren de structuur, tags, snelheid en content van jouw website om jouw organische vindbaarheid te vergroten.

Ons creatieve team kan het ontwerp en de lay-out van jouw website aanpassen aan jouw specifieke behoeften en merkidentiteit. We creëren een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website die de aandacht trekt van jouw doelgroep.

We implementeren aangepaste functionaliteiten en uitbreidingen op jouw website met behulp van geschikte plugins. Hierdoor kun je unieke en gepersonaliseerde functionaliteiten toevoegen die specifiek zijn voor jouw bedrijf of branche.

Fibronic's uitgebreide websitebeheerdienst is ontwikkeld met als doel om jou te helpen bij het bereiken van een succesvolle online aanwezigheid, het maximaliseren van de waarde van jouw website en tegelijkertijd waardevolle tijd te besparen.

Waarom kiezen voor Fibronic?

Professioneel Websitebeheer voor maximale efficiëntie
Optimaliseer uw bedrijfsprestaties met ons deskundig team dat zorgt voor probleemloos onderhoud, regelmatige updates en snelle technische ondersteuning voor uw WordPress-website.
Focus op jouw kernactiviteiten terwijl wij jouw website beheren
Laat uw interne team zich richten op strategische doelen en taken, terwijl wij de dagelijkse zorg voor uw WordPress-website uit handen nemen. We bieden proactief beheer, beveiligingsmaatregelen en prestatieoptimalisatie, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsgroei.
Verhoogde beveiliging en betrouwbaarheid voor uw website
Bescherm uw website tegen hacks en datalekken met onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen, regelmatige back-ups en 24/7 monitoring. Vertrouw op onze expertise om de betrouwbaarheid van uw WordPress-website te garanderen en uw online reputatie te behouden.
Fibronic levert aangepaste oplossingen
We geloven in maatwerk. Bij Fibronic passen we onze diensten aan uw specifieke behoeften aan. Of het nu gaat om website-onderhoud, beveiliging, optimalisatie of contentupdates, we bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw bedrijf en doelen.
Deskundigheid in probleemoplossing
Bij Fibronic hebben we ervaren probleemoplossers in huis. Als er zich problemen voordoen, kunnen we snel en efficiënt oplossingen bieden. Of het nu gaat om het oplossen van technische kwesties, het herstellen van websitefouten of het omgaan met beveiligingsincidenten, we hebben de expertise om uw website snel weer operationeel te krijgen.
Proactief Websiteonderhoud voor Optimaal Gebruiksgemak
Bij Fibronic geloven we in proactief onderhoud. We monitoren uw website voortdurend en nemen preventieve maatregelen om eventuele problemen vroegtijdig te detecteren en op te lossen. Door regelmatige controles en optimalisaties zorgen we ervoor dat uw website optimaal presteert en een optimale gebruikerservaring biedt.

Bespaar tijd en moeite met ons professionele websitebeheer. Laat ons zorgen voor je website, terwijl jij je focust op je bedrijf.

Websitebeheerpakketten van Fibronic

Basis

Het Basispakket van Fibronic biedt betrouwbaar websitebeheer voor startende ondernemingen en kleine bedrijven. Met regelmatige WordPress-, thema- en pluginupdates, database-optimalisatie en degelijke beveiligingsmaatregelen zorgen we ervoor dat jouw website soepel blijft draaien en altijd beschermd is tegen bedreigingen. Onze ervaren experts staan klaar om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

€50

WordPress-, thema-, en pluginupdates
Database-optimalisatie
Kleine pagina-aanpassingen
Basis back-ups
Basisbeveiliging
Premium plugins
Ondersteunings-SLA
Webshopondersteuning
Uptime monitoring
Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Standaard

Het Standaardpakket van Fibronic is ideaal voor groeiende bedrijven en webshops die professioneel websitebeheer nodig hebben. Met onze uitgebreide back-ups en verhoogde beveiligingsstandaard zorgen we ervoor dat uw website veilig en up-to-date blijft. Bovendien bieden we ondersteuning binnen 24 uur op werkdagen en beheren we uw webshop zodat u zich kunt focussen op groei.

€100

WordPress-, thema-, en pluginupdates
Database-optimalisatie
Kleine pagina-aanpassingen
Standaard back-ups
Standaardbeveiliging
Premium plugins
SLA: 24 uur werkdagen
Webshop basis
Uptime monitoring
Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Professioneel

Het pakket Professioneel biedt uitgebreid websitebeheer voor grotere bedrijven en e-commerce ondernemingen die topprestaties vereisen. Met uitgebreide back-ups naar meerdere locaties, geavanceerde beveiliging en snelle responstijden op werkdagen en in het weekend, zorgen we voor maximale uptime en bescherming van uw website. Vertrouw op ons ervaren team voor een geoptimaliseerde en veilige online aanwezigheid.

€150

WordPress-, thema-, en pluginupdates
Database-optimalisatie
Kleine pagina-aanpassingen
Professionele back-ups
Geavanceerde beveiliging
Premium plugins
SLA 8 uur 7 dagen
Webshop uitgebreid
Uptime monitoring
Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Websitebeheer is een verzameling van diensten die ervoor zorgen dat uw website up-to-date, veilig en optimaal presteert. Dit kan inhouden dat regelmatige updates worden uitgevoerd, technische ondersteuning wordt geleverd, de beveiliging wordt gehandhaafd en SEO-optimalisaties worden uitgevoerd.

Lees Meer
Websitebeheer zorgt ervoor dat uw website altijd op zijn best presteert, waardoor uw bedrijf beter zichtbaar is en u meer klanten kunt aantrekken. Bovendien kan een professioneel beheerde website u tijd besparen en u in staat stellen om u te concentreren op wat u het beste doet: het runnen van uw bedrijf. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.

Lees Meer
Onze websitebeheer diensten omvatten regelmatige updates, technische ondersteuning, beveiliging, SEO-optimalisatie, en meer. We bieden ook maatwerkoplossingen aan, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Bekijk onze websitebeheerpakketten voor meer informatie.

Bekijk Pakketten
Ja, we zorgen ervoor dat uw website is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, waardoor uw klanten een naadloze ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.
We implementeren proactieve beveiligingsmaatregelen en malware-detectie om uw website te beschermen tegen kwaadaardige activiteiten en cyberaanvallen. Daarnaast voeren we regelmatige back-ups uit om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn. Interesse in onze beveiligingsstrategie?

Lees Meer
Ons team voert grondige SEO-strategieën uit, waaronder zoekwoordonderzoek en strategische plaatsing van die zoekwoorden in uw websitecontent. Hierdoor wordt uw website aantrekkelijker voor zoekmachines en kan deze hoger in de zoekresultaten verschijnen. Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via de contactpagina.

Contact Opnemen
Ja, we bieden verschillende pakketten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen, waaronder Basis-, Standaard- en Premium-pakketten. Elk pakket is ontworpen om een ander niveau van service te bieden, afhankelijk van de omvang en behoeften van uw bedrijf. We kunnen ook een pakket op maat voor jouw specifieke behoeften opstellen.

Bekijk Pakketten
Het Basispakket is ontworpen voor startende ondernemingen en kleine bedrijven, het Standaardpakket is ideaal voor groeiende bedrijven en webshops, en het Premiumpakket biedt uitgebreide diensten voor grotere bedrijven en e-commerce ondernemingen die topprestaties vereisen. Vergelijk onze pakketten om de beste keuze voor uw bedrijf te maken.

Vergelijk Pakketten
Met Fibronic’s websitebeheer diensten, nemen we de technische en tijdrovende taken van het onderhouden en updaten van uw website op ons, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf. Plan vandaag nog een consult om te zien hoe wij u tijd kunnen besparen.

Lees Meer
Ja, we bieden ondersteuning bij websitemigratie als onderdeel van onze websitebeheer diensten. Neem contact met ons op via het formulier hiernaast of via de Contactpagina voor meer informatie.

Kies vandaag nog voor zorgeloos websitebeheer met Fibronic

Scroll to Top
Stel je beheerpakket samen
Bij elk Websitebeheerpakket zitten de volgende diensten standaard inbegrepen:
  • WordPress-, thema-, en pluginupdates
  • Database optimalisatie
  • Kleine pagina-aanpassingen
  • Basisback-ups
  • Basisbeveiliging