Gratis een professionele website laten maken voor ZZP'ers in 2024

Start gratis met een op maat gemaakte, zoekmachine-geoptimaliseerde website die opvalt. Bij Fibronic krijg je kwaliteit en groei, met alleen een voordelig maandbedrag voor onderhoud en professionele ondersteuning. Zet de stap vooruit vandaag.

Dankzij Fibronic's website expertise is deze bloemist succesvoller dan ooit

Waarom een professionele website onmisbaar is voor ZZP'ers

In het huidige digitale tijdperk is voor vrijwel elke ondernemer online zichtbaar zijn geen luxe meer, maar pure noodzaak. Jouw website werkt als jouw online visitekaartje – het is vaak het eerste wat potentiële klanten van je zien. Een professionele, op maat gemaakte website van Fibronic doet meer dan alleen een goede eerste indruk maken:

Het versterkt jouw merk

Met een design dat jouw unieke merkidentiteit uitdraagt.

Het toont jouw expertise

Door duidelijk jouw diensten en ervaring te presenteren.

Het vergemakkelijkt contact

Met duidelijke call-to-action en eenvoudige contactmogelijkheden.

Investeren in een professionele website is niet alleen een slimme zet voor jouw online zichtbaarheid, maar het is de basis voor duurzame groei, zowel digitaal als fysiek. Bij Fibronic zetten we jouw visie om in realiteit met websites die spreken, verkopen, en groeien.

Inhoudsopgave

10 Voordelen van een professionele ZZP website laten maken door Fibronic

De keuze voor Fibronic betekent kiezen voor een partner die meer biedt dan alleen webdesign. Hier zijn tien redenen waarom onze klanten vertrouwen op ons voor hun digitale succes:

Wat krijgt een ZZP'er van ons: een compleet websitepakket voor ongekend succes

Ondernemers verbijsterd door het innovatieve webdesign van Fibronic voor ZZP'ers.

Webdesign op maat en branding

Jouw website is meer dan alleen een plek op het internet. Het is jouw visitekaartje, jouw podium, en bij Fibronic maken we daar iets speciaals van. Wij duiken diep in wat jou uniek maakt en vertalen dat naar een website die precies past bij jouw stijl en verhaal. En ja, we ontwerpen ook jouw logo, zodat alles perfect op elkaar aansluit.

We weten dat het soms een paar pogingen nodig heeft om het helemaal goed te krijgen. Daarom moedigen we je aan om ons te vertellen wat je denkt. Niet helemaal tevreden met het eerste ontwerp? Geen probleem. We passen het net zo lang aan totdat jij zegt: “Dat is het!”

Denk aan ons als jouw creatieve partner. We gaan niet alleen voor een website die er vandaag goed uitziet, maar ook voor een die jouw groei ondersteunt en mee evolueert. Kiezen voor Fibronic betekent kiezen voor een website en branding die jouw onderneming echt vooruit helpen.

Technische ontwikkeling en responsiviteit

Bij Fibronic draait alles om techniek die net zo hard werkt als jij. We bouwen jouw ZZP-website met WordPress, gebruikmakend van een door ons intern ontwikkeld thema dat speciaal is afgestemd op jouw behoeften. Waarom? Omdat standaard templates vaak vol zitten met overbodige elementen die je site kunnen vertragen. Ons maatwerk thema zorgt ervoor dat jouw website snel, schoon en precies zo functioneert als jij het wilt.

We nemen “responsive” serieus. Jouw website wordt zo gebouwd dat deze er fantastisch uitziet en vlekkeloos werkt op elke schermgrootte – of je nu kijkt op een monitor, laptop, tablet of mobiel. In deze mobiel-eerst wereld is dat geen luxe, maar een noodzaak.

Om alles soepel te laten draaien, implementeren we caching en andere optimalisatietechnieken. Dit betekent snellere laadtijden en een betere ervaring voor jouw bezoekers. Want we weten: in de online wereld telt elke seconde.

Solide technische basis van een ZZP-website, deskundig gelegd door Fibronic.

SEO optimalisatie en strategie

Zoekmachineoptimalisatie, of SEO, is het proces waarbij we jouw website zo inrichten dat deze beter vindbaar is voor zoekmachines zoals Google. Het is de kunst en wetenschap van het op de juiste plekken plaatsen van de juiste zoekwoorden, zodat jouw site opvalt wanneer iemand zoekt naar wat jij te bieden hebt.

Bij Fibronic begint dit met een grondige analyse van jouw website en doelgroep. We duiken in de wereld van trefwoorden en trends om te zien waar jouw kansen liggen. Onze experts passen vervolgens slimme SEO tactieken toe, zoals het optimaliseren van je webteksten, het verbeteren van de technische structuur van je site, en het bouwen van waardevolle backlinks. Dit alles met één doel: jouw website hoger in de zoekresultaten krijgen.

Het resultaat? Een sterke website die meer bezoekers aantrekt, meer leads genereert, en uiteindelijk zorgt voor meer klanten. En je staat er niet alleen voor; wij houden je op de hoogte met duidelijke rapportages en inzichten, zodat je zelf kunt zien hoe jouw website groeit en bloeit dankzij onze SEO inspanningen.

Contentcreatie en beheer

In de digitale wereld van vandaag is content koning. Maar we weten dat het voor veel ondernemers, zeker als je druk bezig bent met je ZZP-bedrijf, een uitdaging kan zijn om pakkende teksten te schrijven of de juiste foto’s te vinden. Dat is waar ons team van contentexperts bij Fibronic in beeld komt.

Wij nemen deze last van je schouders. Of het nu gaat om het schrijven van overtuigende webteksten die jouw diensten helder uitleggen, het creëren van blogposts die jouw expertise laten zien, of het selecteren van beelden die jouw merk versterken, we zorgen ervoor dat jouw website altijd voorzien is van verse en relevante content. Dit niet alleen om jouw doelgroep te boeien, maar ook om zoekmachines te overtuigen van de waarde van jouw site.

Maar daar houdt het niet bij op. Naast het creëren, nemen we ook het beheer van jouw websitecontent voor onze rekening. Updates? Geen probleem. Nieuwe pagina’s nodig? Overweeg het geregeld. Technische tweaks? We staan voor je klaar. Ons beheer zorgt ervoor dat jouw website actueel blijft en soepel en optimaal functioneert, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet: jouw bedrijf runnen.

Deze gedreven ZZP-kunstenares vertrouwt op Fibronic voor zorgeloos contentbeheer van haar website.

Veiligheid en onderhoud

WordPress staat bekend als een van de meest gebruikte platformen voor websites, wat het helaas ook een geliefd doelwit maakt voor hackers. Daarom is beveiliging bij Fibronic geen bijzaak, maar onze topprioriteit. We zorgen ervoor dat jouw website niet alleen up-to-date en snel is, maar vooral veilig tegen online bedreigingen.

We implementeren onder andere SSL-certificaten voor een beveiligde verbinding, voeren regelmatige malware scans uit, en beschermen je site tegen DDoS-aanvallen en spam. Met automatische back-ups en realtime monitoring houden we continu een oogje in het zeil, zodat jouw website nooit gevaar loopt.

Naast veiligheid, nemen we ook het volledige onderhoud van je website uit handen. Van het bijwerken van content tot het optimaliseren van de websiteprestaties, ons team zorgt ervoor dat jouw site vlekkeloos blijft draaien. Zo krijg je niet alleen de sterkste beveiliging, maar ook meer tijd om te investeren in jouw bedrijf.

Conversie Optimalisatie

Een website die bezoekers trekt is goed, maar een website die bezoekers omzet in klanten is beter. Dat is waar onze expertise in conversie optimalisatie het verschil maakt. Bij Fibronic richten we ons niet alleen op het mooier maken van jouw site; we maken hem effectiever. Door middel van doordachte designelementen, strategisch geplaatste call-to-action knoppen en een intuïtieve gebruikerservaring zorgen we ervoor dat jouw websitebezoekers de stappen ondernemen die jij wilt.

We analyseren hoe gebruikers interactie hebben met jouw site, identificeren knelpunten in de gebruikersreis en implementeren oplossingen die de weg naar conversie vereenvoudigen. Of het nu gaat om het invullen van een contactformulier, het inschrijven op een nieuwsbrief, of het doen van een aankoop; elk aspect van jouw website wordt geoptimaliseerd voor maximale conversie.

Door onze aanpak wordt jouw website niet alleen een visitekaartje, maar een krachtige tool die actief bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf. Fibronic helpt je om de potentie van jouw online aanwezigheid volledig te benutten.

Nieuwe website trekt onweerstaanbare aandacht, Fibronic converteert belangstelling in klantbetrokkenheid.

Hoe wij werken: ons proces

Strategische planning en SEO analyse

We beginnen bij jouw visie: wat je wilt bereiken en hoe je wilt dat klanten jou zien. Van daaruit bouwen we een slimme SEO-strategie die jouw site vindbaar maakt. Eenvoudig gezegd, we zetten de spots zo dat Google én jouw klanten niet om je heen kunnen.

Creatief ontwerp en UX

Jouw website moet er niet alleen goed uitzien, hij moet voelen als een thuis voor jouw bezoekers. Daarom mixen we topdesign met een gebruikservaring waar jouw klanten van gaan houden – eentje die hen moeiteloos naar ‘koop nu’ of ‘neem contact op’ leidt.

Technische ontwikkeling en optimalisatie

Als het op bouwen aankomt, zijn we net een Zwitsers horloge: precies en betrouwbaar. Wij pakken jouw ontwerp en zetten het om in een strakke, snelle website die jouw bezoekers een topervaring geeft, of ze nu op een computer zitten of hun telefoon checken onderweg naar een afspraak. En over veiligheid gesproken, we zorgen ervoor dat jouw site zo stevig staat als een huis, met de nieuwste technieken om de boel veilig te houden.

Lancering, Beheer en Groei

Na de grote lancering houden we alles draaiende. We updaten je content, zorgen dat alles gesmeerd loopt en zetten de koers uit voor jouw groei online. Met ons beheer kun je gerust zijn: jouw website blijft presteren, vandaag en in de toekomst.

100% Tevredenheid

Uitleg: Onze belofte: pas tevreden als jij dat bent. We werken aan jouw project totdat je 100% tevreden bent, zonder extra risico of kosten.

Waarom SEO essentieel is voor jouw ZZP website

In het digitale tijdperk is zichtbaarheid alles. SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is de sleutel tot die zichtbaarheid. Het zorgt ervoor dat jouw website niet alleen gevonden wordt door zoekmachines maar ook de aandacht trekt van potentiële klanten. Bij Fibronic begrijpen we dat SEO meer is dan alleen bovenaan de zoekresultaten staan; het gaat om het verbinden met jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste content.

SEO versterkt jouw aanwezigheid op het web. Door je website te optimaliseren voor relevante zoekwoorden, zorgen we ervoor dat je opvalt wanneer potentiële klanten zoeken naar de diensten die jij biedt. Dit betekent meer bezoekers, meer leads, en uiteindelijk meer omzet. Bij Fibronic gebruiken we bewezen SEO strategieën die jouw site niet alleen vindbaar maken, maar ook voorkeur geven in de eindeloze zee van online concurrentie.

Goede SEO gaat hand in hand met een uitstekende gebruikerservaring. Wij zorgen ervoor dat jouw website snel laadt, makkelijk te navigeren is, en waardevolle informatie biedt die aansluit bij wat jouw bezoekers zoeken. Dit verhoogt niet alleen je rankings in zoekmachines maar zorgt er ook voor dat bezoekers langer op je site blijven en uiteindelijk converteren naar klanten.

Voor ZZP’ers is lokale zichtbaarheid cruciaal. Lokale SEO helpt je te verschijnen in zoekresultaten specifiek voor jouw regio. Dit is essentieel om lokaal publiek aan te trekken dat op zoek is naar jouw diensten. Of het nu gaat om Google’s “Local Pack” of lokale directories, wij optimaliseren jouw aanwezigheid zodat je bovenaan staat waar het echt telt.

Bij Fibronic geloven we in transparantie en meetbare resultaten. We gebruiken geavanceerde tools om de prestaties van je SEO campagne te volgen en voeren regelmatig aanpassingen uit op basis van gedetailleerde analyses. Dit proces van voortdurende verbetering zorgt ervoor dat jouw website blijft presteren op piekniveau, afgestemd op de nieuwste zoekmachinealgoritmes en markttrends.

In tegenstelling tot betaalde advertenties, waarbij je betaalt voor elke klik, zorgt SEO voor een duurzame zichtbaarheid in zoekresultaten. Dit betekent dat je voordelen van SEO blijven voortduren, lang nadat het initiële werk is voltooid. Bezoekers die via zoekmachines op jouw site komen, zoeken vaak actief naar wat jij te bieden hebt, wat leidt tot meer echte interesse en betere resultaten voor jouw bedrijf. Met SEO investeer je dus niet alleen in de huidige zichtbaarheid, maar bouw je aan een langdurig succesvolle online aanwezigheid.

Elke ZZP’er is uniek, en onze SEO-aanpak weerspiegelt dat. We nemen de tijd om jouw specifieke behoeften te begrijpen en ontwikkelen een op maat gemaakte strategie die past bij jouw bedrijf en doelen. Onze persoonlijke benadering betekent dat we niet alleen je SEO beheren, maar ook een partner zijn in jouw groei.

Fibronic Portfolio: Echte resultaten voor echte ZZP'ers

Verken ons portfolio en bekijk de succesverhalen van ZZP’ers die met Fibronic hebben samengewerkt. Elke case illustreert hoe we specifieke uitdagingen hebben aangepakt en significante verbeteringen hebben bereikt. Deze voorbeelden tonen onze expertise in webdesign en SEO en onze inzet voor het leveren van resultaten die ertoe doen.

Pakketten en prijzen

Kies jouw ideale beheerpakket en krijg een gratis website

Bij Fibronic hebben we drie speciaal ontworpen pakketten voor ZZP’ers zoals jij, waarmee je jouw ZZP website gratis kunt laten maken! Begin je samenwerking met ons en geniet van een professionele website zonder opstartkosten, plus voortdurende ondersteuning en beheer, precies afgestemd op jouw unieke behoeften en budget.

Basis

Het Basispakket is speciaal samengesteld voor ZZP’ers die aan het begin staan van hun ondernemersreis. Dit pakket omvat regelmatige updates en database-optimalisatie om je website snel en veilig te houden. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat je website altijd klaar is om je klanten te ontvangen, zodat jij je kunt focussen op je kernactiviteiten.

€50 p/m

Standaard

Ideaal voor ZZP’ers die hun bedrijf willen uitbreiden, biedt het Standaardpakket uitgebreide back-ups en verbeterde beveiligingsmaatregelen om je webshop of bedrijfswebsite veilig te houden. Profiteer van onze snelle en efficiënte ondersteuning om jouw groeiende zakelijke behoeften te beheren en houd kostbare tijd over.

€100 p/m

Professioneel

Het Professioneel pakket biedt alles wat een ervaren ZZP’er nodig heeft om een complexe online winkel of een grote bedrijfswebsite te onderhouden. Met volledige beveiliging, dagelijkse back-ups en constante toegang tot ons ondersteuningsteam, garanderen we dat jouw website altijd actief en toegankelijk is voor je klanten.

€150 p/m

Veelgestelde vragen

Of je nu meer wilt weten over onze diensten, hulp nodig hebt met je bestaande website, of gewoon nieuwsgierig bent hoe dingen werken, onze FAQ-sectie biedt heldere antwoorden op de meest voorkomende vragen. Duik erin en ontdek alles wat je moet weten om je ervaring met ons zo soepel mogelijk te maken.

Zodra je een pakket kiest, beginnen we direct met de ontwikkeling van je website. Voor standaard websites streven we ernaar deze binnen 2 weken live te hebben. Webshops of complexere projecten kunnen iets langer duren, met een gemiddelde doorlooptijd van ongeveer 4 weken, afhankelijk van de specifieke functies en maatwerk dat je nodig hebt.

Hoewel alle websites die we ontwikkelen zijn uitgerust met WordPress, een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem waarmee je zelf teksten, afbeeldingen en andere inhoud kunt bijwerken, nemen onze beheerpakketten deze taken van je over. Door ons deze updates te laten beheren, bespaar je kostbare tijd en profiteer je van onze expertise, wat zorgt voor snellere aanpassingen en minder fouten. Dit geeft jou de vrijheid om je volledig op je bedrijf te concentreren, met de zekerheid dat je website professioneel wordt beheerd.

Wij bieden voortdurende technische ondersteuning voor alle pakketten. Bij een technisch probleem kun je direct contact met ons opnemen, en wij zorgen voor een snelle en effectieve oplossing.

Ons Websitebeheerpakket Professioneel bevat voortdurende SEO ondersteuning om jouw site optimaal te laten presteren in zoekmachines. Je hebt daarnaast de optie om voortdurende SEO ondersteuning als een extra module toe te voegen aan jouw bestaande beheerpakket voor €60 per maand. Voor meer details over onze zoekmachine optimalisatiediensten, inclusief prijzen en pakketopties, nodigen we je uit om onze SEO-pagina te bezoeken.

Onze beheerpakketten bevatten uitgebreide beveiligingsmaatregelen om je website te beschermen. Meer over wat elk pakket biedt in termen van veiligheid vind je op onze gedetailleerde beheerpakkettenpagina.

Je kunt altijd functies toevoegen aan je website, zoals e-commerce integraties, een afspraaksysteem of extra beveiligingsopties. Dit is echter afhankelijk van het beheerpakket dat je hebt gekozen. Niet alle pakketten ondersteunen direct uitbreidingen, maar we bieden flexibele oplossingen. Als je huidige pakket deze uitbreidingen niet ondersteunt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden of overweeg je pakket te upgraden om aan je behoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor Fibronic?

Bij Fibronic begrijpen we dat het kiezen van de juiste partner om jouw ideale ZZP website te laten maken essentieel is. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom talloze ondernemers ons vertrouwen:

Bewezen Succes: Onze klanten ervaren gemiddeld een omzetstijging van 30% binnen het eerste jaar na lancering van hun nieuwe site.

Maatwerk Oplossingen: Elk project wordt op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij jouw unieke bedrijfsbehoeften en doelen.

100% Tevredenheidsgarantie: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We werken aan jouw project tot jij volledig tevreden bent.

Alles-in-één Service: Van ontwerp tot SEO, en van onderhoud tot upgrades, wij bieden een volledig pakket zodat jij je kunt richten op jouw bedrijf.

Toegewijde Ondersteuning: Onze klanten prijzen onze toegankelijke en responsieve klantenservice, die altijd klaar staat om te helpen.

Kies voor Fibronic en geef jouw bedrijf de digitale voorsprong die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op om te starten!

Klaar om te beginnen?

Heb je vragen of ben je klaar om je nieuwe ZZP website te laten maken? Wij zijn hier om te helpen! Neem via een van de volgende manieren contact met ons op en we reageren zo snel mogelijk.

Vul ons contactformulier in

Praktische tips en inzichten voor ZZP'ers

Verken onze veelzijdige blog voor de nieuwste updates, tips en inzichten die ZZP’ers helpen om succesvol te navigeren in de online wereld. Elk artikel biedt waardevolle informatie, van praktische gidsen tot belangrijk nieuws over de branche.

In een wereld waar elke seconde telt, bepaalt de snelheid van je website of je
Ontdek de zeven cruciale elementen die jouw website kunnen transformeren van een online aanwezigheid tot
Ontdek de ultieme kracht van content met Fibronic! In deze blogpost delen we 10 manieren
Lees verder en ontdek hoe Microsoft 365 jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen
Alle blogs geladen

Essentiële checklist voor jouw ZZP website: 11 Punten om aan te denken

Je website is als ZZP’er je online uithangbord en een essentieel middel om klanten aan te trekken. Maar met zoveel aspecten om aan te denken, waar begin je? Deze checklist loodst je door de belangrijkste aspecten van een succesvolle website. Volg onze gedetailleerde stappen om te zorgen dat je website niet alleen opvalt, maar ook effectief jouw onderneming presenteert.

 1. Doelstellingen Definiëren: Wat wil je bereiken met je website? Is het doel om te informeren, te verkopen, of om een portfolio te presenteren?

 2. Budgetplanning: Wat is je budget voor het ontwikkelen en onderhouden van de website? Overweeg alle kosten, inclusief design, ontwikkeling, hosting, en onderhoud.

 3. Merkidentiteit en Design: Reflecteert de website jouw merkidentiteit? Een consistente merkuitstraling bouwt vertrouwen op bij je doelgroep.

 4. Gebruikerservaring: Hoe navigeert jouw doelgroep door je website? Zorg voor een intuïtieve structuur die gebruikers gemakkelijk naar de juiste informatie leidt.

 5. Contentstrategie: Heb je een plan voor je content? Effectieve content trekt niet alleen bezoekers aan, maar zet ze ook aan tot actie.

 6. SEO en Online Zichtbaarheid: Heb je een strategie om gevonden te worden in zoekmachines? Denk aan trefwoordonderzoek en SEO-optimalisatie van je content.

 7. Technische Betrouwbaarheid: Is je website technisch betrouwbaar en veilig? Overweeg hosting, regelmatige back-ups, en beveiligingsmaatregelen.

 8. Responsiviteit en Mobiel Gebruik: Is je website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten? Een mobielvriendelijke website is essentieel voor moderne gebruikers.

 9. Conversieoptimalisatie: Zijn er duidelijke call-to-action-knoppen die bezoekers aansporen tot actie, zoals contact opnemen of een product kopen?

 10. Analyse en Verbetering: Maak je gebruik van website-analyse om te begrijpen hoe bezoekers met je site omgaan en waar verbeteringen mogelijk zijn?

 11. Expertise en Partnerschap: Overweeg je samen te werken met een expert voor de ontwikkeling en het beheer van je website? Een betrouwbare partner kan je veel tijd en moeite besparen.

Laatste check: Zorg dat je website optimaal functioneert

Voordat we afronden, willen we je nog een laatste hulpmiddel aanbieden om ervoor te zorgen dat je website klaar is om de wereld te veroveren. Gebruik checkweb.nl om je website grondig te evalueren en zorg ervoor dat alles naar behoren functioneert.
Scroll to Top

Websitebeheer onderdelenlijst details

Inbegrepen in alle websitebeheerpakketten:

Jouw website blijft altijd up-to-date met de nieuwste versies van het CMS, thema’s en extensies. Dit is essentieel voor een veilige, snelle en stabiele online omgeving. Wij nemen alle technische aspecten uit handen zodat jij tijd overhoudt om jouw bedrijf te runnen.

Inbegrepen in alle websitebeheerpakketten:

Niets frustreert bezoekers meer dan lange laadtijden. Daarom zorgen wij dat jouw website, inclusief de database, optimaal presteert door geavanceerde technieken zoals bijvoorbeeld caching, het gebruik van een Content Delivery Network (CDN) en Redis cache.

Kleine website-aanpassingen

Inbegrepen in de websitebeheerpakketten Basis en Standaard:

Inbegrepen in de websitebeheerpakketten Professioneel:

Basis back-ups

Inbegrepen in het websitebeheerpakket Basis:

Hostingniveau back-ups

Websiteniveau back-ups

Inbegrepen in het websitebeheerpakket Standaard:

Hostingniveau back-ups

Websiteniveau back-ups

Inbegrepen in het websitebeheerpakket Professioneel:

Hostingniveau back-ups

Websiteniveau back-ups

Basis beveiliging

Inbegrepen in het websitebeheerpakket Basis:

Inbegrepen in het websitebeheerpakket Standaard:

Inbegrepen in het websitebeheerpakket Professioneel:

Inbegrepen in het websitebeheerpakket Standaard en hoger:

Verrijk je website met onze geselecteerde premium extensies. Of je nu de prestaties van jouw website wilt optimaliseren, zoekmachineoptimalisatie wilt toepassen, of complexe formulieren wilt implementeren, wij hebben de juiste tools al voor je ingesteld. Speciale wensen? Laat het ons weten!

Geen ondersteuningsgarantie

Inbegrepen in het websitebeheerpakket Basis:

In ons basispakket bieden we ondersteuning voor jouw website, maar we kunnen geen specifieke tijd beloven waarin we zullen reageren. We staan klaar om te helpen wanneer je ons nodig hebt, maar houd er rekening mee dat er geen gegarandeerde responsetijd is.

Inbegrepen in het websitebeheerpakket Standaard:

Van maandag tot en met vrijdag staan we voor je klaar. Heb je een probleem of een vraag? Binnen 8 uur krijg je van ons een inhoudelijke reactie. Met dit ondersteuningsniveau krijg je gegarandeerd voorrang op klanten zonder ondersteuningsgarantie.

Inbegrepen in het websitebeheerpakket Professioneel:

Een weekendprobleem is voor ons geen probleem. We bieden 7 dagen per week ondersteuning, met een maximale reactietijd van 4 uur. Feestdagen zijn hierop de uitzondering. Met ons hoogste ondersteuningsniveau krijg je voorrang op klanten met een 8×5 ondersteuningsgarantie en klanten zonder ondersteuningsgarantie.

Webshop standaard

Inbegrepen in het websitebeheerpakket Standaard:

Inbegrepen in het websitebeheerpakket Professioneel:

Inbegrepen in het websitebeheerpakket Professioneel:

De beschikbaarheid van jouw website is cruciaal. We voeren elke 5 minuten controles uit en komen onmiddellijk in actie als er iets niet klopt.

Inbegrepen in het websitebeheerpakket Professioneel:

Wil je beter zichtbaar zijn in Google? Maandelijks besteden we gericht tijd aan zoekmachineoptimalisatie (SEO). Je kunt aangeven welke content prioriteit heeft of het aan onze experts overlaten.

Inschrijven nieuwsbrief

🎉 Doe Mee met Onze Grote Giveaway! 🎉

Fibronic Giveaway

Wil jij de kans krijgen om €100 in cadeaubonnen te winnen en tegelijk lokale ondernemers te steunen? Doe dan nu mee met onze speciale giveaway!

Hoe meedoen? Het is simpel! Volg ons op Instagram @fibronic.nl, like onze giveaway-post en tag twee lokale ondernemers in de reacties. Deze giveaway loopt van 17 t/m 23 januari.

Wat kun je winnen? Niet alleen maak je kans op één van de vijf cadeaubonnen ter waarde van €100, maar je helpt ook lokale ondernemers groeien met onze IT-diensten. Elke deelnemer en getagte ondernemer krijgt 20% korting op websitebeheer of websiteontwikkeling. Plus, profiteer van 50% korting op websiteontwikkeling én 20% korting op websitebeheer bij afname van beide diensten!